Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

1-4 FC Uden JO13-1 - Avesteyn JO13-1 1-4 In verband met de afwezigheid van trainer/coach Jasper had John vandaag de leiding. Jasper had natuurlijk een aantal instructies meegegeven. Jesse, Matti, Tjeu en de weer fitte Jorn waren de reserves. De twee spit

FC Uden JO13-1                -              Avesteyn JO13-1              1-4

In verband met de afwezigheid van trainer/coach Jasper had John vandaag de leiding.

Jasper had natuurlijk een aantal instructies meegegeven.

Jesse, Matti, Tjeu en de weer fitte Jorn waren de reserves.

De twee spitsen waren vandaag Rion en Joost.

Na ongeveer 5 minuten hadden we de eerste grote mogelijkheid. Davy kwam op mooie wijze vrij voor de keeper echter werkte diezelfde keeper de bal goed weg.

We hadden vanaf aanvang van de wedstrijd het overwicht.

In de 9e minuut weer een kans via Davy.

Na een corner in dezelfde minuut een mooi schot van Bram op de paal na een afvallende bal uit een corner.

Uiteindelijk viel dan toch de 0-1.

Na prima doorgaan van voorstopper Egy werd zijn voorzet goed afgemaakt door Davy. 0-1

In verband met een blessure werd Jens halverwege de 1e helft vervangen door Jesse.

Rust.

In de tweede helft kwamen Matti en Tjeu in het veld.

Na een paar minuten kwam er een grote kans voor Rion die helaas over ging.

De 0-2 kwam voort uit een vrije trap van Davy. De vrije trap kwam via Sander bij de voet van de attente Matti die scoorde.

Rond de 10e minuut van de tweede helft maakte Jorn zijn rentree na een enkelblessure. Hij viel in voor Egy.

De 1-2 kwam op het scorebord na een vrije trap van FC Uden die via de rebound werd ingetikt.

Wederom hadden we overwicht en wederom bleven de kansen komen.

Veel goede gemiste kansen vooral.

In het slot van de wedstrijd maakte Tjeu er 1-3 van na een mooie voorzet van Stan.

De eindstand van 1-4 kwam op naam van Davy.

Vooral voor keeper Teun en grensrechter Rein was het een relatief rustige ochtend.

Wederom dank aan alle supporters langs de lijn die vanuit Dinther op deze wedstrijd waren afgekomen.

Komende week zaterdag is iedereen weer van harte welkom bij de wedstrijd tegen Heeswijk!!