Avesteyn JO13-1

1e klasse 1

31 maart 2018 11:30

Onbekend

Helaas moesten we de competitie met 3 uitwedstrijden beginnen waaronder wedstrijden tegen de nr's 1 en 2  van voor de winter in de eerste klasse.
Nulandia was de eerste. We begonnen goed aan de wedstrijd die een 0-0 ruststand telde. Echter de 2de helft was de slechste van het seizoen ( je kan hem maar gehad hebben). We kwamen na 2-0 achter nog terug tot 2-1 door Tjeu maar we konden de 5-1 verlies niet meer verkomen. De week erop vertrokken we naar Udi die behalve 1x gelijk alles hadden gewonnen en dus ook kampioen waren geworden. Dit keer starten we in een 4-4-2 opstelling. Er werd door iedereen keihard gewerkt wat resulteerde in een  zeer goed wedstrijd van onze kant met meerdere mogelijkheden voor ons. k. Na 20 min. viel Stan in die meteen een geweldig doelpunt maakte en zo voor de 0-1 ruststand zorgde. Ook de 2de helft hadden we goede controle over de wedstrijd echter gaf de scheids volgens iedereen (uit  Dinther en Uden!) een penalty aan de thuisclub.  1-1 eindstand. We hadden keihard gewerkt en meer verdiend !

Gisteren vertrokken we naar Lith voor de wedstrijd  tegen NLC met een bijna fitte selectie. Jorn gaat de training gelukkig dinsdag weer hervatten.
We starten weer in een 4-4-2.  Met wissel Stan ( blessure warming-up) Silas ( belangrijk onderdeel vergeten) en Rion. We starten sterk aan de wedstrijd.  Na 2 afgekeurde doelpunten wegens buitenspel maakte Tim vanaf rechts ( waar steeds de ruimte lag) met een enorme pegel de 0-1. Na nog mooie kansen voor Tjeu en Joost maakte hun  aanvoeder nog voor rust uit hun enige kans  1-1.
Na rust begonnen we weer goed met achterin Tim,Matthias,Egy en Bram. Wisselend op het middenveld met 4, Sander,Davy,Silas,Jens of Jesse. Voorin met 2 ook wisselend Rion,Joost of Tjeu. Echter wist hun aanvoeder 1x aan de aandacht te ontsnappen en met een steekpass hun spits te bereiken die de 2-1 maakte. Niet terecht maar toch.  Teun kwam daarna nog goed uit om verdere schade te voorkomen. Na enkele minuten gingen we er toch weer in geloven en ging NLC verdedigend wisselen. Waarop Jasper het tegenovergestelde deed en Tim van rechtsachter doorschoof naar rechtsbuiten. Dit resulteerde kort voor tijd na goed doorzetten van Jesse in een voorzet op Rion die van dichtbij de 2-2 maakte.
Toen gebeurde waar we recht op hadden. Silas werd op links aangespeeld, dribbelde naar binnen en haalde verwoestend uit. 2-3 ! Klasse !!!!!
Superhard gewerkt en goed gevoetbald. Op naar volgende week. Gr. de leiding.