1e klasse 1

24 maart 2018 11:30

Onbekend

Verslag Udi ’19/CSU JO13-2 tegen Avesteyn JO13-1

Vandaag tegen Udi’19/CSU JO13-2 met in de wissel Egy, Stan en de nog geblesseerde Jorn. We waren gewaarschuwd want vorige week wisten ze met maar liefst 12-1 te winnen van Avanti. Belangrijk was dat we fel waren en goed in de dekking begonnen.

In de 3de minuut een corner voor ons die net niet kon worden ingekopt door Mathias. En in de 4de minuut een afstandsschot van Tjeu die net naast ging. Verder was het een rommelige fase waarin Udi probeerde te voetballen, maar er werd hard gewerkt door iedereen. Udi kreeg nauwelijks ruimte. Het spel ging op neer zonder grote kansen. Wij kregen nog een kansje na een mooie diepe bal van Davy op Rion, maar hij schoot tegen de keeper. In het tweede deel van de eerste helft ging Udi beter voetballen en konden we er nog maar moeilijk uitkomen. In de 26 minuut gaf Stan, die in het veld was gekomen voor Joost, direct een mooie diepe bal vanaf het middenveld op Sander, die met een prachtig schot vanaf rechts over de keeper heen schoot: 0-1. Udi kreeg nog een grote kans door een speler die alleen op Teun af kwam, maar Teun had een prima redding.
Rust
We kwamen goed uit de rust en begonnen weer fel aan de wedstrijd. Echter in de 3e minuut gaf de scheidsrechter een onverklaarbare penalty aan Udi die werd benut: 1-1.  Na de 1-1 ging het spel voornamelijk op het middenveld op en neer zonder echt grote kansen. Wij kregen nog wel wat kleine kansjes door een mooie diepe bal van Tim op Stan. Maar zijn afstandsschot ging net naast. Ook een mooie hoge voorzet van Stan werd door Joost helaas niet afgewerkt. Udi creëerde eigenlijk niks meer. Allemaal heel hard gewerkt jongens en heel jammer van die tegengoal.