Avesteyn JO15-3JM

21 oktober 2017 11:30

Onbekend

Het begon in de miezer vandaag tijdens de warming up. Snel weer naar
binnen wedstrijd voorbespreken. Bartek (geleend van de d3) Luuk en Max begonnen voorin, Jasper Rens en Silven op het middenveld, Freek Guus Michal en Quinten achterin, Tein onder de lat vandaag, Jarmo Martin en jorg begonnen op de bank. We begonnen goed aan de wedstrijd en het was
Max die na 10 minuutjes de 0-1 er in had liggen. Na een goede start van ons werden we een beetje in slaap gewiegd door heeswijk die nog nauwelijks kansen hadden gehad. Door een klutsbal konden zei nog voor rust de1-1 maken. Snel naar binnen de wissels er in zetten ranja drinken. Tja wat zeg je dan als je al redelijk goed speelt maar de ballen willen er niet in. Gas der op en door. Jorg werd vaak goed gevonden op links buiten en dat leverde veel gevaar op. Jasper kreeg de bal en ging op avontuur en toen hij schiet hoorde schoot hij ook bam raak 1-2. Niet veel later gaf martin wat gas bij en schoof heel beheerst de 1-3 in het hoekje. Na goed doorjagen van Bartek kon Rens in balbezit komen en een fraaie solo werd beloond met een doelpunt en het stond 1-4. Weer Rens die een mooie paas gaf op Martin en hij haalde hard uit en de 1-5 stond er op. Er werd door de mannen goed gewerkt behalve Quinten in de 2de helft. De paar ballen die er kwamen vanaf heeswijk gingen over links dus Quinten was werkeloos de 2de helft??. Tuurlijk waren er weer mannen die ons aangenaam veraste vandaag mooi te zien dat ze doorgroeien in het voetbal. Een zeer verdiende overwinning. Pepernoten en cake smaakte goed. Supporters weer bedankt en mannen tot maandag kwart voor 7.