OLLANDIA JO13-1G - AVESTEYN JO13-1 2-1 (1-0)

Avesteyn JO13-1

Onder 13, JO13-1, 1e klasse 2

14 oktober 2017 11:30

Onbekend

Vandaag de wedstrijd tegen de koploper Ollandia, die we ook als één van onze directe concurrenten beschouwdenden.
Teun van de Boom stond vandaag in het doel als vervanger van Rion die wederom tot de elleboog in het gips is gezet. Rion: beterschap names ons allemaal.
Verder starten we met slechts één reserve.
Het spel ging vanaf het begin over en weer.
Hoewel we de intensie hadden om te voetballen hadden we te maken met een vooral fysiek sterke tegenstander.
Ollandia scoorde de 1-0 uit een schot van afstand. De handsbal van een Ollandiaspeler dircet voor het doelpunt werd door de scheidsrechter helaas genegeerd.
Tjeu kreeg vervolgens nog een kansje na een goede voorzet van Joost.
In de tweede helft kwam Davy voor Tjeu.
Al snel in de tweede helft maakte Ollandia er 2-0 van. We kregen de bal na een corner niet weg uit de verdediging en een speler van Olland kon vrij makkelijk het net vinden.
Langzaam kregen we meer overwicht en voetbalde we op de helft van de tegenstander. Dit resulteerde echter niet in hele grote kansen.
In de 27 minuut van de tweede helft scoorde Stan de 1-2 uit een mooi schot van afstand.
Vrij snel na deze treffer floot de scheidsrechter voor het eindsignaal.
Ondanks het verlies werd er door iedereen inzet getoond.
Dat geeft moed voor de wedstrijd van komende zaterdag tegen Boekel Sport. Ook een directe concurrent.  Bij winst komen we op een gelijk aantal punten.