Avesteyn VE1 bezorgt koploper Ulysses VE1 eerste nederlaag

22'

Mannen 35+, 35+1, 1e klasse 1

5 november 2017 10:00

Onbekend

Na een mooie touristische route door de Osse polder kwamen we ruim op tijd aan op het sportpark van Ulysses, tot dan de ongeslagen koploper in onze competitie. We gingen matig van start maar er ontstond toch een overwicht voor ons. Wat meer naar druk naar voren terwijl we weining weggaven. Met name huurling Rolf had de potige spits helemaal in de pocket. Een van de eerste gevaren aan onze zijde werd onrechtmatig gekeerd via de arm van de verdediger, maar volgens de uitleg van de scheidsrechter kon hij er niets aan doen, dus geen penalty. De wedstrijd werd wat grimmiger van beide zijden. Gelukkig wist de andere huurling Aran de rust te bewaren en liet in 2e instantie met een mooie schuiver met links de keeper het nakijken. Met deze 0-1 werd ook de rust gehaald. Na de rust wat technische omzettingen en op de Megense huurschoenen mocht Sander de linkerkant onveilig maken. De 2e helft een vergelijkbaar beeld, met niet al teveel kansen. Tegen het einde van de wedstrijd een iets sterker Ulysses, maar Hein wist gedegen de 0 vast te houden. Dan ontstaan er altijd kansen aan de andere kant, maar helaas hadden Pascal en Erwin het vizier niet op scherp staan. Met wat werkvoetbal werd de voorsprong verdedigd en namen we 3 punten mee naar de mooie nieuwe kantine in Dinther.