Toon van Meurs

Accommodatie

Onbekend

Hoe betrekkelijk kan voetbal zijn, vanmorgen kregen de te horen dat een van onze vaste supporters (Maurice van Rooij) een ongeluk heeft gehad en in kritieke toestand in het ziekenhuis in Nijmegen verblijft. Avensteyn VE1 wensen de familie en naasten alle sterkte.
Dan moest er ook nog gevoetbald worden tegen het onbekende HBV uit Beers. We begonnen met de extra versterking van Johan van der Aa aan de wedstrijd. Dat we bovenliggend waren bleek als snel, we hadden al een aantal kansen gehad, maar ook bij Hein al een bal op de paal. Vanuit een vrije trap na vasthouden van Gert wist Pascal met vakkundige precisie wist Pascal over de muur de linkerbovenhoek te vinden. De kansen bleven komen en dat hun keeper van hun de beste was zegt genoeg. Toch wist Pascal voor rust nog de stand op 3-0 te zetten door 2 prima goals. Hiermee werd ook de ruststand gehaald. In de rust weer plaats een oud gediende, ChrisJan die ook zijn naam weer waar maakte en al snel in de 2e helft de voorsprong vergrootte. Toen was de weerstand van HBV op en liepen we redelijk eenvoudig uit naar een 9-0 eindstand, door in totaal 3 goals van ChrisJan, 2 van gastspeler Johan en Erwin. We blijven daarmee nog steeds in de race voor het kampioensschap, we volgen de 2 koplopers op 2 verliespunten. Hebben alles nog in eigen hand zoals dat zo mooi heet. Volgende week uit naar het pitoreske Ledeacker om tegen de plaatselijk DSV in de titelstrijd te blijven.