Scheidsrechter

Stan van den Eertwegh

Accommodatie

Onbekend

na de overwinning op de koploper van vorige week in Megen nu wederom een team uit die regio, namelijk Ravenstein. We begonnen goed aan de wedstrijd en creeerde al snel wat overwicht op het middenveld en ook achterin gaven we niet veel weg. Door deze druk creerde we ook wel kansen, zonder de keeper in al teveel problemen te brengen. Het was Bob die de 1-0 liet aantekenen na een mooi knal in de kruising. De ban leek gebroken, we bleven wel kansen krijgen. Een vrije trap op 20 meter zorgde voor wat gevaar voor ons doel, maar met een zeer fraaie save wist Hein vooralsnog het doel schoon te houden. Toch was het een eigen goal van Ravenstein, een mooi lob over de eigen keeper, die ons op 2-0 bracht.  Met deze stand werd ook de rust gehaald. In de rust de geblesseerde Bob eruit (wel een kruisje ;-)) en degene die dacht dat we tussen 09.15 en 09.30 in plaats van uiterlijk 09.15u verzamelen erin. Een wat evewichtiger spelbeeld in de 2e helft, zelfs iets meer druk van Ravenstein. Het was de voorstopper die wegliep bij Erwin en met een schot in de verre hoek Hein het nakijken liet. Daardoor leek Ravenstein er weer in te geloven en kwamen zelfs tot een paar kansen, maar kansen blijven er altijd van 2 kanten komen. Emiel (dank voor het meespelen) wist goed de man te passeren en legde vanaf de achterlijn de bal panklaar voor Pascal die met een mooie volle de bal in de rechteronderzoek deed verdwijnen, 3-1. Ravenstein had zelfs nog een goede kans, maar zowel de paal als lat (in een schot) stond de 3-2 in de weg. Met deze stand werd ook het eindsignaal gehaald en wisten we de derde zege op rij te noteren.