Datum

11 november 2017 10:00

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd begon met een mooie aanval van Tim.  Deze zette de toon voor de rest van de eerste helft. De jongens en het meisje van Avesteyn JO9-3G deden hun uiterste best om te laten zien wat ze in huis hadden tegen hun clubgenoten van JO9-2. Er deden zich een aantal mooie kansen voor om te scoren, maar het waren vooral Joep, de keeper, en Eva in de verdediging die ervoor zorgden dat het tot de rust 0-0 bleef.  Joep wist zowel de ballen die van links, rechts als die van boven kwamen uit het doel te houden. Eva zorgde er op haar beurt meermaals voor dat een aanval van JO9-2 voortijdig werd gestopt. Ze ging geen centimeter aan de kant voor de oudere en soms grotere jongens.

In de tweede helft wist JO9-3G het krachtige spel van de eerste helft niet vast te houden. De jongens van JO9-2 maakten hier handig gebruik van en na een eerste goal volgenden er al snel een 2e, 3e, 4e en 5e goal. Lars had zijn handen vol aan alle aanvallen,  maar bleef hier toch knap rustig onder.  Aan het eind van de tweede helft ondernamen Tim, Ruben en Koen met hulp van Rens nog een aantal mooie pogingen om de achterstand in te halen.  In de laatste minuten van de wedstrijd lukte het Natangwe uiteindelijk om de wedstrijd met tenminste een doelpunt voor JO9-3G af te sluiten.