Steen- en Stokstraat 6
5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

3 februari ging avesteyn 17-1 te strijden tegen OJC Rosmalen 17-2.  Avesteyn begin de wedstrijd erg goed en kwamen al snel op voorsprong. In de 12de minuut werd Raf diep gestuurd door Cas en gaat 1 op 1 tegen de keeper en schuift hem in de goal.  OJC kwam nog op gelijk spel uit de couner.  Zo gingen we met een 1–1 stand naar de kleedkamers.  Avesteyn kwam sterk de kleedkamer uit en wouden laten zien dat Rosmalen hier niks te zoeken had.  Zo kwamen we in de 52 minuut weer op een 2-1 voorsprong met een goal van Raf met assist van zijn broer Sid, echt ene van Kessel goal. In de 65 minuut gaven we ze geen hoop meer en gaat Cas door op de keeper, de keeper wist niet meer wat die moest doen en gaf ons dus een goal met assist van Finn. De punten blijven in Dinther met een goede 3-1 overwinning.