Steen- en Stokstraat 6
5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

Twee weken geleden troffen Avesteyn JO17-2 en DAW JO17-2 elkaar in Schaijk. Die wedstrijd eindigde in een nipte 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Zaterdag troffen de plaoegen elkaar weer, maar nu in Dinther. Het weer was niet best wat er voor zorgde dat spelers en de bal af en toe flink doorgleden. Avesteyn wilde graag revanche maar kwam er in het begin van de wedstrijd niet aan te pas. Door twee goede goals kwam DAW halverwege de eerste helft op een verdiende 0-2 voorsprong, terwijl toen al twee spelers van Avesteyn  geblesseerd het veld hadden moeten verlaten.

In de tweede helft ging Avesteyn op zoek naar de aansluitingstreffer. Ze kwamen beter in de wedstrijd en kregen ook een aantal kansen die echter niet benut werden. Halverwge de tweede helft gooide DAW de wedstrijd in het slot met een fraaie hoge bal in de verre hoek. De 0-3 was ook de eindstand. Een verdiende overwining voor de gasten.