Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Avesteyn JO17-2 speelde in Nuland zonder Jairo en Jelle tegen Nulandia JO17-2. Twee teams die volgens de ranglijst aan elkaar gewaagd waren, en zo bleek het op het veld ook te zijn. In de eerste helft golfde het spel op en neer. Beide teams kregen wat kleine kansen maar wisten iet to scoren te komen. Eén gevaarlijke uitbraak van de thuisclub dreigde toch een doelpunt op te leveren maar de goed uit zijn doel komende keeper Jari wist zijn team te behoeden voor een achterstand. Dat zou ook onverdiend zijn aangezien Avesteyn op dat moment een licht veldoverwicht had.

In de tweede helft drong de thuisclub steeds meer aan. Terwijl wij ondanks goed spel nouwelijks nog gevaarlijk konden worden nam Nulandia het intiatief wat een aantal dreigende moment opleverde. Uiteindelijk viel een kwartier voor tijd de beslissing doodat een mooie aanval van hen trefzeker werd afgerond. In de slotfase probeerden we nog wat te forceren maar gaf de thuisclub hun eerste punten van het seizoen niet meer weg.