Steen- en Stokstraat 6
5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

Op een bijzonder natte zaterdagmiddag trad Avesteyn JO17-2 thuis aan tegen Prinses Irene JO17-2. We moesten het dit keer doen zonder Pim, Casper en Rens. Rens is overgeplaatst naar de JO15-1 aangezien zij structureel een te kleine selectie hadden en wij in pricipe redelijk veel speleres op de lijst hebben staan. Maar omdat er vandaag dus drie ontbraken en er een paar niet helemaal fit waren kregen we hulp van Ties.

In de eerste helft kwamen we op voorsprong via een mooie aanval. Jelle gaf een diepe pass op Wessel die met zijn snelheid op de linkervleugel de achterlijn bereikte. Daar legde hij de bal mooi terug op de 16-meter lijn waar de meegelopen Jelle uit kon halen. Zijn schuiver was op het natte en gladde veld onhoudbaar voor de Nistelrodense keeper: 1-0.
De gasten lieten zich echter niet uit het veld slaan en zij maakten nog voor rust gelijk.

In de tweede helft nam Prinses Irene duidelijk het initiatief en het wachten was op een doelpunt van hen. Onze verdediging en keeper Jari hielden lang stand, maar tien minuten voor tijd viel dan toch de winnende goal voor de gasten.