Avesteyn JO13-2 - Avesteyn JO13-1 ( 0-1 ) 0 – 3

11 november 2017 11:30

Scheidsrechter

Robert Offermans

Onbekend

Vandaag de veelbesproken onderlinge (competitie)wedstrijd tegen D2 onder leiding van scheidsrechter Robert Offermans.

Vanwege het “thuisvoordeel” speelde Avesteyn D2 in de mooie warmloopshirts en wij in het oranje/zwart. Ondanks de verwachting speelden we niet op het hoofdveld maar het kunstgras.

Behalve een aantal tactische aanwijzingen door trainer Jasper en assistent Stef werd vooral volle bak inzet verwacht tegen het hardwerkende D2.

Jens, Joost en Bram begonnen als reserve. De geblesseerde Egy assisteerde de coaches.

Vanaf het begin was er voetballend een overwicht. Dit resulteerde in een aantal schoten van afstand en voorzetten.

Een mooie kans was er voor Sander na goed doorgaan van Rion die op de rechtsbuitenpositie stond. Diezelfde Rion kopte een goede corner van Stan prachtig in de verre hoek en liet de keeper kansloos.

0-1.

In de eerste helft was er ook nog een mooie kopbal van Mathias na wederom een goede corner van Stan.

Ondanks een rustige eerste helft voor keeper Teun en grensrechter Rein bleef het opletten voor uitbraken van “onze” D2.

Vanaf het begin van de tweede helft lieten we direct zien dat we de 0-1 voorsprong wilde uitbouwen.

Jens, Joost en Bram kwamen erin voor Rion, Jesse en Tim.

Wederom een mooie kopbal van Sander na een corner. Direct daarop een prachtige kans van voor Silas op de paal. Davy was attent en kon goed voorgeven na een mooie actie. Joost had de bal voor het intikken wat ie dan ook deed.

0-2.

Rond de 15e minuut van de tweede helft een kans voor D2 wat beter in het spel kwam door hard blijven werken.

De goed spelende Tjeu en Silas mochten halverwege de tweede helft ook gaan rusten.

Na een mooie aanval vanuit het middenveld zette Jens met een mooie pass Joost vrij voor doel. Joost maakte keurig af.

0-3.

Tot slot mag nog gezegd worden dat “achterin” wederom de nul werd gehouden. Het doelsaldo na 7 wedstrijden is 31 voor en 2 tegen.

Met 1 puntje achterstand op koploper Ollandia blijft het de komende weken ongekend spannend. Dat betekent dat we alle steun vanaf de zijkant kunnen gebruiken!!!