JO13-1 wint ook in Schijndel. Rust 0-4. Eindstand 0-7

Onder 13, JO13-1, 1e klasse 2

4 november 2017 11:45

Onbekend

We begonnen vandaag met Sander, Jorn en Rion in de wissel tegen het lager geklasseerde Schijndel. Belangrijk om vanaf het begin scherp te zijn.

En dat gebeurde. Avesteyn was in het begin fel en scoorde al vroeg. Zelfs de verslaggever heeft het eerste doelpunt gemist, maar navraag leerde dat Stan het doelpunt maakte. In de 5de minuut tekende hij ook voor de 0-2 met een schitterende vrije trap vanaf de 16 boven in de hoek.

Schijndel probeerde van achter op te bouwen maar Avesteyn zat er kort op en kreeg behoorlijk wat kansjes. In de 10 de minuut kwam Tim goed voor zijn man en kon doorlopen naar de 16. Met een mooie pass zetten hij Joost vrij voor de goal en deze schoot beheerst binnen 0-3.Schijndel kwam niet verder dan 2x een vrije trap op de 16 en een corner, zonder echt gevaarlijk te worden.

Het 2 de deel van de 1e helft was wat rommeliger. Tjeu raakte nog de paal en een afstandsschot van Davy viel over de keeper, die te ver voor zijn goal stond, in de goal: 0-4.

In de 2 de helft werden Stan, Silas en Davy gewisseld.We pakte het spelletje weer op met wat mooie combinaties. Na een mooie dribbel ging Tjeu alleen op de keeper af en legde de bal breed op de vrijstaande Rion. Deze kon binnentikken: 0-5. Een paar minuten later ging Tjeu voor eigen succes, maar schoot na een dribbel tegen de keeper. Ook nu stond Rion weer op de goede plek en kon de bal binnenschuiven: 0-6. We kregen nog wat kansen meer, maar vergaten op het beslissende moment over te spelen. Joost tekende nog voor de 0-7 en Tjeu raakte nog de lat.Schijndel kwam niet meer aan voetballen toe, ook omdat Teun het veld klein hield en als een laatste man mee voetbalde.

Een prima wedstrijd vandaag, zonder zelf echt goed te voetballen, maar de inzet was goed. Als we nog wat beter overspelen voor de goal kunnen we nog meer doelpunten maken.