Sem Verhoeven

Accommodatie

Onbekend

Vandaag een ploeg uit de onderste regionen Sparta ’25 uit Beek en Donk. Jasper gaf aan dat we vandaag waarschijnlijk meer tijd hadden om te voetballen en dit ook moesten proberen. Opbouwen, vrijlopen, vrije man zoeken etc. Speerpunt was het eentweetje wat goed lukte. Ik heb er namelijk een veelvoud van gezien.

Met Tjeu naast trainer Jasper , assistent Stef, verzorger Maarten en de geblesseerden Egy en Rion op de bank begonnen we sterk aan de wedstrijd. Na een tijdje op hun helft gevoetbald te hebben kwamen er enkele kansjes maar de eind pass was meestal niet goed. Omdat ons middenveld iets te hoog stond kwam de tegenstander er soms snel uit. Maar Bram,Jesse,Matthias,Jorn en Teun gaven eigenlijk geen kans weg. Verschillende akties van Davy,Silas en Joost stranden langs of in de handen van de keeper. Echter nog voor rust bracht Matthias met een prachtige kopbal na een corner van Stan de ruststand op 1-0.

De tweede helft stond het middenveld  met Jens,Sander en Stan prima waardoor de tegenstander er niet meer uit kwam en we legio kansen kregen. Met mooie aanvallen waarin het hele team ongeveer betrokken was werden Joost, Davy en Tjeu ( ingevallen voor de nog steeds niet fitte Silas )aan het werk gezet. Met als resultaat een mooie hattrick voor Joost. Helaas stond het vizier niet bij iedereen goed anders hadden we nog een hogere uitslag gehad. Sander maakte nog de 5-0 eindstand na goed doorgaan op de doellijn.

Verder valt nog op te merken dat hun grensrechter veel zou kunnen leren van Reinier maar daar laat ik het maar bij.

Doordat de jongens van JO13-2 met onze Tim de koploper op een gelijkspel hield zijn we op 1 punt genaderd. Zaterdag uit naar Schijndel voor hopelijk de volgende 3 punten.