AVESTEYN JO13-1 - BLAUW GEEL'38/JUMBO JO13-2 7-0 (4-0)

Datum

7 oktober 2017 11:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag begonnen we aan de wedstrijd met gelegenheidskeeper Thijmen Mikkers en met Jessen en Rion op de bank.
Blauw-Geel probeerde van achteruit op te bouwen, maar maakte daar regelmatig fouten. Zo onderschepte Silas in de 4de minuut de bal en ronde beheerst af: 1-0.
Na een bal op de lat, na opnieuw slecht uitverdedigen, kwam de bal wederom bij Davy en hij schoot over de keeper heen: 2-0.
Het spelbeeld bleef onveranderd: Blauw-Geel probeerde te voetballen, maar kreeg daar de ruimte niet voor. We hielden ze op eigen helft en we kregen kansen.
Davy scoorde weer, na een mooie diepe bal van Sanden en Sander zelf  scoorde na een mooie pass van Stan.
Het 2de deel van de eerste helft was wat rommelig, maar Blauw-Geel kwam niet verder dan één corner. Thijmen hoefde niet of nauwelijks in actie te komen.
Rust.

In de 2de helft kwamen Jessen en Rion voor Silas en Bram.
Blauw-Geel kwam duidelijk wat feller uit de kleedkamer, maar kwam al snel op 5-0 achter na opnieuw een hoge bal van Davy over de keerper en weer slecht uitverdedigen.
Er moesten duels gewonnen worden op het middenveld, waarbij er hier en daar ook teveel gepraat werd.  Davy kreeg daarbij een gele kaart en moest 10 minuten aan de kant blijven.
De 6-0 werd door Rion gemaakt uit een vrije trap van ongeveer 20m over de keeper heen en hij maakte ook de 7-0 na een vrije trap van Sander die in de eerste instantie nog werd tegengehouden.

De inzet was op zich prima.  Jammer alleen dat sommigen hun mond niet kunnen houden.
Just dan moeten we proberen te blijven voetballen en hadden we nog veel meer doelpunten kunnen maken.
Thijmen bedankt en een fijn weekend gewenst iedereen.