Boekel Sport JO13-1 - Avesteyn JO13-1 0-2 (0-0)

Avesteyn JO13-1

Onder 13, JO13-1, 1e klasse 2

21 oktober 2017 13:00

Onbekend

Na vorige week jammerlijk verlies vandaag wederom een topwedstrijd tegen het nog ongeslagen Boekel. Met het jonge verdedigingsduo Jorn en Jesse begonnen we verder met een vertrouwde opstelling aan de wedstrijd. Matthias en Tjeu begonnen reserve na hun stage in het buitenland.

De eerste kans was voor ons, pass Joost op Silas, voorzet op Davy die bijna afronde. Nog een aanval voorzet Joost op Davy weer bijna een doelpunt, En als laatst voorzet Davy, kopbal Silas, schot Stan ging net naast.

Ook aan de andere kant waren er meerdere mogelijkheden dor hun vooral doorkomende middenvelders en goede buitenspelers. Maar Tim, Bram, Jesse, Jorn en vooral een hoofdrol voor Teun wisten de nul te houden tot de rust.

Jasper vertelde in de rust dat we rustiger moesten zijn aan de bal en hun opkomende middenvelders eerder moesten proberen af te stoppen. Met Tjeu voor Silas en Matthias voor Tim begonnen we aan de 2de helft.

Ondanks hardwerken van de middenvelders Stan, Sander en Jens kreeg Boekel nu kans op kans. Het was nu vooral Teun die ons op de been hield met prima reflexen zodat de stand 0-0 bleef. Kwartier voor tijd kwamen we iets meer voor hun goal wat prompt resulteerde in een prima doelpunt van Joost. Nu weren alle duels door iedereen zowat gewonnen wat resulteerde tot meerdere kansen voor ons. Uit een afgeslagen corner schoot Matthias op goal die bal werd verlengd door Davy waardoor de 0-2 eindstand op het bord kwam.

ER is door iedereen keihard gewerkt wat resulteerde in dit mooie resultaat waardoor we stijgen naar de 2de plaats op de ranglijst. Super op naar volgende week thuis tegen Sparta Beek en Donk.