1e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 11

Steen- en Stokstraat 6
5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

Sparta‘25 thuis, het plan was om ze te laten zien dat hier geen punten te halen zijn en fel en scherp te beginnen. Dit lukte want in minuut 7 begon Raf aan een mooie actie en legde hem af op sem die hem fraai intikten. We stoomden gelijk door en in de 14 minuut maakte raf een goal op assist van stan. In minuut 33 herhaalde dit zich en maakte Raf weer een goal op assist van stan. 3-0 was ook de stand aan het einde van de eerste helft al had dit meer mogen zijn want we deden te weinig met onze kansen. De tweede helft waren we vastberaden om scherp te beginnen, dit plan hadden de mannen uit beek en Donk ook want hun kwamen ook scherp uit de kleedkamer. In minuut 55 scoorde scoorde stan een mooie kopbal mede door de keeper die een hele slechte pot speelde in tegenstelling tot Dries die een wereld pot speelde wie heel belangrijk was in de uitslag vandaag. Op het einde stonden we verdedigend minder maar hebben alsnog de 0 weten te houden. Jammer dat we niet meer hadden kunnen scoren maar alsnog een mooie pot. Uitslag was 4-0 en volgende week tegen erg klappen we er weer tegenop!