Steen- en Stokstraat 6
5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

Op een doordeweekse woensdag speelde Avesteyn JO15-3 thuis de inhaalwedstrijd tegen VCO JO15-1. We waren compleet en hadden dus geen invallers van andere teams nodig.
Het was vanwege het warme weer een zware wedstrijd voor de spelers. Er ontstonden in de eerste helft ook niet zo veel kansen. Maar terwijl we wel een licht veldoverwicht hadden waren het toch de gasten die op 0-1 kwamen uit een goede aanval.
Wat later passeerde Casper met een diagonaal schot de keeper, maar stond er op de doellijn nog een verdediger die de bal met zijn handen tegenhield. Dat mocht dus niet dus kregen we een strafschop die door Nils net als vorige week zeer beheerst binnengeschoten werd.
We gingen met die 1-1 stand ook de rust in.

In de tweede helft was meer te beleven. Over en weer waren er goede kansen, maar Sven zorgde er met een een aantal goede reddingen voor dat de tegenstander niet wist te scoren, terwijl een paar ballen van ons net naast het doel op op de kruising eindigden. Zo leek het een wedstrijd te worden die in 1-1 zou eindigen, maar drie minuten voor het einde kwam VCO toch op 1-2 met een afstandschot. Nog even zetten we alles op alles en in de laatste minuut kon Jairo op aangeven van Emar de zeer verdiende gelijkmaker scoren.
De eindstand van 2-2 was een goede weergave van de krachtsverhoudingen in deze zeer spannende wedstrijd.