Esscheweg 3
5271NB
SINT-MICHIELSGESTEL
tel. 073-5512616

Voor Avesteyn JO15-3 stond de uitwedstrijd tegen SCG'18 JO15-4 op het programma. Ties mocht voor het eerst dit seizoen meevoetballen, maar Pim en Stijn ontbraken. We kregen daarvoor in de plaats assistentie van Demian, Owen en Bram. Sven stond na zijn goede optredens van de afgelopen weken opnieuw in het doel.

In de eerste helft ging het gelijk op. Zowel de thuisclub als wij kregen enkele kansen, maar uiteindelijk was het SCG'18 dat de score opende. Een paar minuten later konden ze zelfs de score verdubbelen door een foutje in onze verdediging, een te korte terugspeelbal werd handig onderschept. Maar nog voor het rustsignaal konden we wat terugdoen. Rafael gaf een mooie steekbal op Demian die met een goede schuiver de keeper kansloos liet. We gingen met een 2-1 achterstand de rust in.

In de tweede helft moesten we laten zien dat we zeker niks minder waren dan de thuisclub. We kregen nog wel een paar kleine kansjes maar hadden weinig geluk. De tegenstander toonde net wat meer vechtlust en gingen meer duels winnen. In plaats van de gehoopte 2-2 werd het vervolgens 3-1 en was de wedstrijd gespeeld.
Jammer, we hadden deze wedstrijd niet hoeven te verliezen, maar we waren vandaag niet scherp genoeg.