Steen- en Stokstraat 6
5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

Avesteyn JO15-3 speelde dit weekend thuis tegen Zwaluw VFC JO15-5 uit Vught. Ties en Tom ontbraken vandaag en Casper kon maar één helft meedoen. We kregen daarom deze keer versterking van Finn, Ruben, Dex en Wout. Hoewel we de eerste wedstrijden gewonnen hadden wisten we dat we tegen Zwaluw ons best zouden moeten doen aangezien zij hun tegenstander vorige week hadden verpulverd.

In de eerste helft bleek de tegenstander inderdaad zowel letterlijk als figuurlijk een maatje groter dan ons. Het ontbrak ons ook wat aan felheid in de duels. De gasten uit Vught liepen daardoor uit naar een 0-5 voorsprong. Hoogste tijd dus om in de rust met wat tactische aanpassingen en adviezen te komen om een monsternederlaag te voorkomen.

In de tweede helft ging het er dan ook heel anders aan toe. Er werd door iedereen een stapje meer gezet om het de tegenstander zo lastig mogelijk te maken. De tegenstander bleef echter wel sterker en liep uit naar 0-8. Maar vlak voor het eind van de wedstrijd konden we toch nog de eer redden. Nadat Wout eerder al de paal had geraakt kon hij even later op aangeven van Finn toch de 1-8 binnen schieten.

Hoewel de tegenstander veel sterker was ons ons  hebben we wel veerkracht laten zien door ook bij een kansloze 0-5 achterstand toch de moed niet op te geven, maar de bereidheid getoond om er met zijn allen voor te werken. Een dikke pluim voor alle spelers.