Wel applaus maar geen punten voor Avesteyn JO13-2

12 september 2020 11:30

Scheidsrechter

Bob Verhoeven

Onbekend

De laatste bekerwedstrijd voor Avesteyn JO13-2 was de thuiswedstrijd tegen Margriet JO13-4 uit Oss. Tom en Stan waren niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen, daarvoor kregen we deze wedstrijd versterking van Tim, Dex en Yorik. Voordat de wedstrijd begon bedankten we de familie Bok voor de sponsoring van een aantal nieuwe shirts. Fijn dat iedereen nu in hetzelfde tenue loopt.

We begonnen goed aan de wedstrijd en werden al snel een paar keer gevaarlijk. Dat resulteerde na een minuut of tien spelen in een 1-0 voorsprong toen Dex na een assist van Casper de bal goed binnen schoot. Uit een hoekschop wist Margriet echter de gelijkmaker te scoren. We bleven echter goed voetballen en er ontstonden opnieuw kansen die we helaas niet in doelpunten konden omzetten. Vlak voor rust kwam Margriet echter met fraai afstandsschot tegen de verhouding in op een 1-2 voorsprong.

In de tweede helft werden de gasten uit Oss sterker. Beide ploegen kregen kansen. Yorik, Casper en Jelle kregen de bal echter niet in het doel. Margriet wist wel tweemaal te scoren waardoor ze uitliepen naar 1-4. Maar we lieten de moed niet zakken en Jelle rukte op met de bal, hij speelde hem af op Jayden die vervolgens de bal op maat gaf aan Dex die de 2-4 binnen kon schieten. Het laatste doelpunt was weer voor Margriet waardoor de eindstand 2-5 werd. Kijken naar het spel en de kansen waren de teams gelijkwaardig maar wist Margriet wat beter met de kansen om te gaan.

Volgende week gaan we beginnen met de competitie en we hopen dan de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen.