15 februari 2020 11:30

Scheidsrechter

Marko Konings

Onbekend

Avesteyn JO12-1 trad aan voor de thuiswedstrijd tegen Boskant JO12-1. Een tegenstander waar we voor de winterstop ook tegen gespeeld hebben. Toen wonnen we met 7-4 maar bleek de tegenstander niet veel voor ons onder te doen.
In het eerste kwart creëerden we wel kansen maar kwamen we niet tot scoren, de tegenstander gelukkig ook niet.
In het tweede kwart bleven we kansen krijgen maar duurde het toch nog even voor de score geopend kon worden. Op aangeven van Steg kon Demian uiteindelijk de score openbreken. Maar de tegenstander liet het hier niet bij zitten en nog voor het rustsignaal wisten ze na een snelle uitbraak de gelijkmaker op het scorebord te krijgen.
In het derde kwart drongen we de gasten uit Boskant verder terug. Na een dribbel scoorde Sam de 2-1. En even later wist Stef met een dieptepass Jurre te bereiken. Met een goed geplaatst schot liet hij de keeper kansloos. We kregen nog voldoende kansen om de score verder op te voeren, maar de keeper van Boskant had een aantal goede reddingen. Daardoor bleef het nog spannend.
In het laatste kwart gaven we echter niets meer weg. We konden wel de score wat opvoeren. Een scherpe voorzet van Jurre kon bij de tweede paal ingetikt worden door Sven. Met nog een paar minuten te spelen besloot Tom vanuit een indribbel een schot op doel te wagen. Via een kluwe van Boskant-benen hobbelde de bal uiteindelijk in het doel. Het laatste doelpunt viel in de laatste minuut. Demian gaf de voorzet die door Jurre goed binnen werd geschoten. Eindstand werd zo 6-1.