opmerkingen

Fantastisch gespeeld jongens !!!!!!!!!!

Onbekend

Opstelling

Vandaag de wedstrijd zonder thijn die met de Jo9-2 mee was en ook rob er niet bij.
Met veel support langs de lijn wilde de jongens vandaag wat laten laten zien bij avesteyn op een mooi kort gemaaid veld!
Met een goed begin en een mooie solo van jorg lag de bal al snel in het doel. ( 1-0 )
Door goed over te spelen vanuit de verdeging kwam de bal bij gijs aan de zijkant van het veld
die effe de bal over de keeper in de verre hoek schoot. ( 2-0 )
Met goed samen spel en de snelle omschakeling maakte jorg de 3-0.
Berghem sport was nog niet veel bij het dintherse doel geweest.
Maar echter raakte mels de bal verkeerd waardoor jurre redding moest brengen en de bal niet in het doel kwam.
Jurre die het spel goed zag en vlug de bal naar pim gooide en
vervolgens een voorzet aan jorg gaf die zijn derde kon maken met een omhaal. ( 4-0 )
Na goed verdedigingswerk van teun kwam de bal bij jorg die het net wist te vinden. ( 5-0 )
Waardoor de jongens dachten dat het een makkelijke ochtend werd kwam berghem tot scoren. ( 5-1 )
Na effe niet opletten bij een corner tegen scoorde de bezoekers. ( 5-2 )
Ook wij kregen een corner waar jorg slim scoorde. ( 6-2 )
Waarbij mels nog lans de lijn opstoomde en op goal schoot en de bal net langs zag gaan kwam
berghem hierna meer tot aanvallen en zodoende kwam de tegenstander met wat geluk tot scoren.
Het was jorg die de bal tot corner wilde schieten, maar die de bal naast jurre in het eigen doel schoot. ( 6-3 )
Berghem zag de achterstand kleiner worden en avesteyn was effe meer aan het verdedigen dan aan het aanvallen.
Dit resulteerde meteen in doelpunten en ging het al vlug naar ( 6-4 en 6-5 ).
De jongens wisten er nog een tandje bij te zetten en dit resulteerde dan ook met een doelpunt.
Met goed uitverdedigen en een balletje breed op het middeveld kon loek hard uihalen op goal. ( 7-5 )
Berghem kwam in de laatste minuut niet meer tot scoren door goed keepers werk van jurre.

De jongens hadden het fantastisch gedaan !!!!!!!!!!
We hopen weer op veel support bij de volgende wedstrijd.