wedstrijd duurt één helft te lang voor Avesteyn JO12-1

Heeswijk JO12-1

3e klasse 201

21 september 2019 11:30

Onbekend

De eerste competitiewedstrijd van Avesteyn JO12-1 was dezelfde als de eerste bekerwedstrijd van een paar weken geleden: thuis tegen Heeswijk JO12-1. Toen konden we het een helft volhouden, maar zakten we daarna door het ijs. Zou het nu beter gaan?
Na een wat afwachtend begin was het Casper die Jurre goed bediende waardoor we op een 1-0 voorsprong kwamen. Maar al vrij snel daarna kwam Heeswijk op gelijke hoogte. We bleven goed spelen en kwamen opnieuw aan de leiding door een doelpunt van Jurre, dit keer op aangeven van Demian.
In het tweede kwart bleef het gelijk opgaan. Over en weer waren er kansen. Het enige verschil was dat de gasten er wel twee van wisten te benutten, ondanks goed keeperswerk van Jort. Onze voorsprong veranderde hierdoor in een achterstand van 2-3 bij rust.
In de tweede helft Bouwde Heeswijk de voorsprong verder uit. Bij ons gingen de kopjes wat hangen wat resulteerde in een 2-6 stand bij de time-out.  Het laatste kwart was er nog maar een ploeg die voetbalde, waardoor de eindstand opliep tot 2-12. Al met al duurde de wedstrijd een helft te lang voor onze jongens.