dubbele cijfers voor Avesteyn JO12-1 tegen Irene

Avesteyn JO12-1JM

3e klasse 201

23 november 2019 10:00

Onbekend

Avesteyn JO12-1 vertrok al vroeg naar Gemonde voor de wedstrijd tegen Irene JO12-1. Zo vroeg zelfs dat sommige spelers nog op bed lagen en wakker moesten worden gebeld.
Onze tegenstander stond op de laatste plaats, maar we waarschuwden de spelers om ze niet te onderschatten.
In het eerste kwart gingen we goed van start. Stef speelde Sven aan die vanaf links de bal voor de goal gooide. De keeper zag er niet goed uit en de bal schoot onder hem door het doel in. Dat was de 0-1. Even later kreeg Jurre de bal van Sam en hij tilde de score naar 0-2. En vlak voor de eerste time-out mocht Stef een hoekschop nemen. Zijn bal belande bij de eerste paal waar de keeper en een verdediger elkaar in de weg stonden en de bal over de doellijn hobbelde: 0-3.
In het tweede kwart trapten we in de val van de remmende voorsprong. Iedereen dacht dat we wel ruim zouden winnen en probeerde solistisch een doelpunt te maken in plaats van de bal af te geven. Toch wist Casper op aangeven van Sam nog te scoren, en even later was Sam de afmaker na een fraaie assist van Thomas. Zo werd het toch nog 0-5.
In het derde kwart kwam de thuisploeg een paar keer gevaarlijk in de buurt van onze keeper Jort en dat leverde hen ook de 1-5 op. Maar op aangeven van Jurre kon Casper de marge weer vergroten. Jurre kon op aangeven van Stef daarna zelf ook scoren. En toen Jurre even later een hoekschop nam kwam de bal bij Tom die met een fraaie lob de keeper kansloos liet en de stand op 1-8 bracht.
In het laatste kwart kon Jurre op aangeven van Sam zijn derde treffer maken. Tom, die vandaag vooral op het middenveld speelde, zag een fraaie actie vanaf eigen helft beloond met een treffer. De laatste treffer kwam weer op naam van Casper na de vierde assist van Sam. Zo werd de eindstand 1-11.