Avesteyn JO12-1 krijgt met één punt te weinig

Datum

12 oktober 2019 11:30

Accommodatie

Onbekend

Avesteyn JO12-1 trad aan in de uitwedstrijd tegen Blauw Geel '38 JO12-4 zonder Luc. De gastheren waren een fysiek sterke tegenstander, dus we zouden het voetballend moeten gaan doen vandaag. In het eerste kwart ging het spel gelijk op. Beide ploegen speelden nog wat afwachtend, dat leverde over en weer wel een paar kansen op maar nog geen doelpunten.
In het tweede kwart een vergelijkbaar spelbeeld. Maar gaandeweg kregen wij wat meer  kansen. Er werd vanaf het middenveld echter te weinig contact gezocht met de aanvallers en op goed geluk werd de bal op goal geschoten. Daar had de goede keeper van hun weinig problemen mee. Een te korte terugspeelbal van Ties op Jort zorgde ervoor dat Blauw Geel op voorsprong kwam, maar lang konden ze daar niet van genieten. Een hard schot van Demian kon door de keeper niet klemvast gepakt worden waardoor Jurre de bal voor het intikken had: 1-1.
Na de rust bleef het een wedstrijd die twee kanten op kon gaan, wij waren de bovenliggende partij maar moesten beducht blijven op de Veghelse tegenaanvallen. In het derde kwart werd er niet meer gescoord waardoor de 1-1 op het bord bleef. In het laatste deel van de wedstrijd zetten we nog eens flink aan. Terwijl Sam en Thomas achterin zorgden voor een slot op de deur zocht de rest volop de aanval. De tegenstander hing in de touwen en kwam er niet meer uit. Jammer genoeg konden we de genadeklap niet meer uitdelen en moesten we genoegen nemen met één punt. Maar wel een pluim voor het goede voetbal.