WEC JO12-1

3e klasse 201

14 december 2019 11:30

Onbekend

De laatste wedstrijd van Avesteyn JO12-1 was tegen WEC JO12-1. Al voor de wedstrijd was duidelijk dat zij een plekje boven ons zouden blijven staan, ongeacht de uitslag.
Omdat Jort bij het schaatsen zijn pols had geblesseerd stond hij vandaag niet in  het doel. we begonnen met Ties als keeper. Hoewel de gasten het sterks begonnen kwamen wij op voorsprong toen een voorzet van Demian door Sven werd binnengeschoten.  Maar nog  voor de eerste time out kwam WEC met 1-2 aan de leiding.
In het tweede kwart stond Casper in het doel. Hij kreeg het druk omdat de spelers vandaag zelf de opstelling mochten bedenken en samen moesten regelen wie er voor en achter zou blijven. Iedereen bleef voorin hangen wat de tegenstander vaak vrij spel gaf. De ruststand werd zo opeens dan ook 1-7. Tijd om in de rust toch maar even wat tactische aanwijzingen te geven.
In de tweede helft ging het weer beter. Demian stond nu in het doel, en gaf ook meteen een assist. Een verre uittrap kwam bij Jurre die met de bal aan de voet op de keeper afging en deze ook passeerde. Niet veel later kon een schot van Jurre door de keeper niet klemvast worden gepakt. Casper was er als de kippen bij om de bal alsnog over de lijn te werken. Ook WEC wist nog een keer te scoren waardoor de stand op 3-8 kwam.
In het laatste kwart trok Sven de keepershandschoenen aan. De spanning was weg en het team ging weer van alles doen behalve voetballen. Dat resulteerde uiteindelijk in nog vijf tegentreffers. De eindstand kwam daardoor op 3-13. En zo eindigden we uiteindelijk als 4e in deze competitie en mogen we nu gaan genieten van de winterstop.