3 punten voor Avesteyn JO12-1 na doelpuntrijke wedstrijd

Boskant JO12-1

3e klasse 201

16 november 2019 11:30

Onbekend

Avesteyn JO12-1 speelde thuis tegen Boskant JO12-1. Kijkend naar de ranglijst zou het wedstrijd worden waarbij de winnaar aan zou blijven haken bij de top van de competitie. Voldoende reden dus om iedereen aan te sporen om goed hun best te doen. In het eerste kwart bleek ook dat we behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. Boskant opende weliswaar de score, maar de beste kansen waren voor ons. Jurre en Casper wisten van dichtbij  allebei de bal toch nog over het doel te werken.Maar even later kon Casper toch de gelijkmaker binnen schieten nadat hij door Thomas goed was aangespeeld. Zo bereikten we met 1-1 de eerste time out.
In het tweede kwart werden wij sterker. Terwijl Luc, Tom en Ties achterin goed stonden te verdedigen werd voorin het vizier op scherp gesteld. Op aangeven van Demian schoot Casper ons naar de 2-1 voorsprong. Sam bereikte daarna op rechts met de bal de achterlijn, zijn puntgave voorzet kon door Demian goed binnen gekopt worden. Niet veel later kon Sam zelf scoren na een assist van Sven. En nog voor het rustsignaal werd het zelfs 5-1 nadat Sven een hoekschop kort nam en de bal aan Stef gaf. Zijn voorzet bereikte Demian die de bal onhoudbaar tegen de touwen werkte.
In de tweede helft dachten we dat we de buit al binnen hadden en werden we wat slordiger. Dat werd door de gasten uit Boskant echter snel afgestraft met twee snelle tegen doelpunten, waardoor het opeens 5-3 stond en zij weer terug waren in de wedstrijd. de ruggen werden weer gerecht en we gingen weer goed overspelen. Sven wist een pass van Demian na twee keer aanhalen toch nog net over de lijn te krijgen.
In het laatste kwart bleven we geconcentreerd spelen. Casper bracht de stand op 6-3 na een heel fraai een-twee-drie-viertje met Jurre. Het laatste doelpunt van de wedstrijd was weer voor de gasten, waardoor de eindstand op 7-4 kwam. Al met al een leuke en doelpuntrijke wedstrijd waarin duidelijk was dat met goed overspelen veel meer bereikt kan worden dan met lopen met bal. de trainers waren trots op hun team.