Avesteyn JO11-2

4e klasse 201

9 februari 2019 10:30

Onbekend

Op een stormachtige zaterdagmorgen toog Avesteyn JO-11-2 naar Uden voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, uit tegen UDI'19 JO11-4. Kacper was ziek maar gelukkig kregen we hulp van Justus en Natangwe.
De thuisclub begon sterk en al snel kwamen ze op een 1-0 voorsprong. Maar we bereikten de eerste time-out toch met een gelijke stand nadat Casper kon scoren op aangeven van Natangwe. In het tweede kwart kwam UDI opnieuw op voorsprong. Maar we kwamen weer langszij toen Tom een diepe bal gaf op Natangwe die knap de 2-2 binnenschoot. Dat was ook de ruststand.
In de tweede helft hadden we letterlijk en figuurlijk de wind mee. De uittrappen van Luc  werden zo een goed wapen. De verdediging stond als een huis en de sterkere tegenstander in de eerste helft kwam er nu niet meer echt aan te pas. Natangwe had voor rust al gescoord en via twee nieuwe treffers voltooide hij zo zijn hattrick. Aangevers waren Justus en Dorus. Het laatste doelpunt in het derde kwart kwam op naam van Justus, die de assist van Tom in het uiterste hoekje wist te plaatsen: 2-5
In het laatste deel van de wedstrijd werd de score door Casper verder uitgebouwd toen  hij een hoekschop indribbelde en met een diagonaal schot de keeper kansloos liet. UDI wist toch nog een keertje te scoren, maar de eindstand werd 3-7 door Sven op aangeven van Casper. Zo kwam er een mooi resultaat na een wedstrijd die stroef begon. Een goede start van hopelijk een hele mooie tweede seizoenshelft.