Irene JO11-1

4e klasse 201

16 maart 2019 10:00

Onbekend

Avesteyn JO11-2 is al het hele seizoen in de winning mood, en ook Irene JO11-1 kwam daarachter. De thuiswedstrijd begonnen we zonder Kacper omdat hij ziek was. Als versterking hadden we deze week Finn, Emar en Yanic. Dorus begon vandaag als keeper. We begonnen zeer sterk aan de wedstrijd en kwamen al snel op voorsprong toen Finn de bal op Sven speelde en deze de Gemondse keeper kansloos liet. Niet veel later was Luc de aangever en kom Tom scoren. De tegenstander kwam er niet aan te pas. Finn scoorde nog een keer na een mooie voorzet van Sven, en Tom zette op aangeven van Luc de stand op 4-0.
In het tweede kwart kwam Irene beter in het spel. Op aangeven van Finn kon Sven nog wel de 5-0 binnen schieten. Maar daarna wist de tegenstander ook het net te vinden. Emar en Yanic stonden sterk te verdedigen maar konden dit niet voorkomen. De ruststand kwam daarmee op 5-1 in ons voordeel.
In de tweede helft nam Luc plaats onder de lat. Vervolgens was het Ties die Tom aanspeelde waarna deze de score op kon krikken. Daarna volgde nog een mooie goal van Casper, die een voorzet van Yanic met zijn hak tegen de touwen wist te werken. Uiteindelijk wist ook Ties nog te scoren, nadat hij eerder al met een schot beide palen wist te raken maar de bal weer het veld in ging, mocht hij nu op aangeven van Tom wel een treffer noteren. Zo werd het 8-1.
In het laatste kwart mocht Ties de keepershandschoenen aantrekken. Een hoekschop van Tom werd door de Irene-keeper in eigen doel geslagen, en zo werd het 9-1. Via twee doelpunten van Casper werden de dubbele cijfers behaald. Uiteindelijk was het Emar die zijn goede spel beloond zag met de laatste treffer van de dag. Een mooie 12-1 overwinning zorgde er voor dat Avesteyn JO11-2 nu als enige zonder verliespunten bovenaan de ranglijst staat.