zwaarbevochten overwinning voor Avesteyn JO11-2

Gemert JO11-4

4e klasse 201

16 februari 2019 10:00

Onbekend

De thuiswedstrijd van Avesteyn JO11-2 tegen Gemert JO11-4 was een echte kraker. De assistentie kam deze week van Demian en Stef. Luc begon vandaag in de goal. In het eerste kwart werd al snel duidelijk dat de partijen aan elkaar gewaagd waren. Op het middenveld werden door Thomas en Stef felle duels uitgevochten. Een snelle uitbraak van Sven zorgde voor paniek bij de tegenstander. Hij legde de bal mooi breed voor Stef die de 1-0 binnenschoot.
In het tweede kwart werd niet gescoord. Dat hadden we mede te danken aan Demian, Tom en Ties die achterin de boel goed dicht hielden. Beide ploegen kregen kansen, maar de keepers lieten zich niet passeren.
Na de rust nam Ties plaats onder de lat en was het direct prijs. Casper trapte af en speelde bal terug op Demian. Demian rukte op en gaf de bal weer terug aan Casper die al naar voren was gerend. Zijn schot verraste de keeper en zo stond het dus opeens 2-0. Maar de gasten  uit Gemert toonden veerkracht en vochten zicht terug naar 2-1. Maar daarna was het opnieuw Demian die Casper in stelling bracht, met een paar fraaie bewegingen speelde hij zich vrij en knalde de 3-1 op het scorebord.
In het laatste kwart zette de gasten alles op alles. Het begon bij ons een beetje te kraken en te piepen. Uit een van de aanvallen wist de tegenstander de aansluitingstreffer te maken: 3-2. Op het scherpst van de snede werd er tot het slotsignaal gestreden, maar de stand veranderde niet meer. Een zwaarbevochten overwinning waar we met trots op terug kunnen kijken. Zo blijft Avesteyn JO11-2 in deze competitiehelft ongeslagen en mede-koploper..