Avesteyn JO11-2

4e klasse 201

18 mei 2019 10:00

Onbekend

Avesteyn JO11-2 moest voor de laatste uitwedstrijd van het seizoen naar Mariahout. Over deze wedstrijd kunnen we kort zijn. Ondanks de ondersteuning van Luc en Pim speelden we niet goed. Aangezien de tegenstander het niet veel beter deed gebeurde er in de eerste helft weinig spannends. De thuisclub wist echter wel eenmaal te scoren waardoor we met een 1-0 achterstand gingen rusten.
In de tweede helft nam Luc de keepershandschoenen over van Dorus. Maar we bleven achter de feiten aan lopen, waardoor Mariahout uit kon lopen naar 5-0. Vlak voor tijd konden we de eer toch nog redden toen Luc (de veldspeler) een diepe bal gaf op Casper, die zijn tegenstander eruit liep en vervolgens de keeper passeerde. De eindstand werd zo 5-1. Hopelijk zijn we volgende week bij de laatste wedstrijd wat beter in vorm om zodoende het seizoen goed af te sluiten.