Avesteyn JO11-2

4e klasse 201

23 februari 2019 9:00

Onbekend

Avesteyn JO11-2 ging op bezoek bij Blauw Geel'38 JO11-5. Deze week was er versterking van Sam en Owen. Dorus stond in de goal. We gingen goed van start en kwamen op voorsprong toen Casper een hoekschop indribbelde en fraai inschoot. Maar al snel maakten de gastheren weer gelijk. Een indribbel van Owen werd door hemzelf op de pantoffel genomen en zo gingen we opnieuw aan de leiding. Maar door twee doelpunten van Blauw Geel werd de stand weer omgebogen tot 3-2.
In het tweede kwart zorgen we ervoor dat er achterin niets werd weggegeven. Ties, Luc en Tom hadden de zaken goed onder controle. Een hoekschop van Owen kwam bij Sven die de bal panklaar legde voor Sam waardoor de stand weer gelijk was. Maar nog voor rust kwamen we aan de leiding doordat Owen een bal af wist te pakken en de keeper passeerde: 3-4.
In de tweede helft bleven we goed spelen. Sam en Thomas controleerden het middenveld en in de spits maakte Kacper het de tegenstander lastig. Opnieuw was het een spelhervatting waaruit we wisten te scoren. Casper dribbelde de bal in en haalde flink uit. Maar niet lang daarna wist ook Blauw Geel te scoren. Maar na een doelpunt van Owen stond het bij de laatste time out 4-6.
In het laatste kwart kwam de overwinning niet meer in gevaar. Op aangeven van Sven scoorde Owen de 4-7. En de eindstand van 4-8 werd bereikt doordat Casper een mooie voorzet op maat gaf die door Owen goed werd ingekopt. Zo blijven we ongeslagen koploper in de competitie. Hopelijk hoeden we de vorm goed vast tot na de carnavalsvakantie.