Blauw Geel'38/JUMBO JO11-6

4e klasse 201

11 mei 2019 10:00

Onbekend

Het seizoen voor Avesteyn JO11-2 zit er bijna op. Dit weekend stond de thuiswedstrijd tegen Blauw Geel'38 JO11-6 op het programma. De versterkingen deze week waren Demian en Stef. Dorus stond de hele wedstrijd in het doel. Al binnen een minuut kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong, maar de meeste kansen in het eerste kwart waren toch wel voor ons. Sven kon een paar keer op doel schieten maar was net wat te haastig waardoor zijn schoten de juiste richting misten.
In het tweede kwart was het weer de ploeg uit Veghel die doel trof, hoewel Tom, Ties en Luc goed stonden verdedigen. Dat was echter wel het sein voor ons om nu toch ook eens beter met de kansen om te gaan. Demian, Stef en Thomas gingen vanuit het middenveld wat meer aandringen waardoor we de tegenstander bijna geen ruimte meer gaven. Uiteindelijk was het Stef die op aangeven van Tom ons eerste doelpunt liet noteren. De stand met de rust werd daardoor 1-2 en bood uitzicht op meer.
In de tweede helft wisten we achterstand om te buigen naar een verdiende voorsprong. Demian maakte de gelijkmaker op aangeven van Stef, en even later kwam de bal via Kacper bij Casper die de 3-2 binnen schoot. Zowel Kacper als Casper raakten daarna nog een keer de paal, waardoor de voorsprong nog krap bleef. Maar duidelijk was wel dat wij de bovenliggende partij waren.
In het laatste kwart bouwden we de voorsprong verder uit. Via twee schoten van Demian werd het 5-2. Daarna Wisten de gasten de spanning nog een klein beetje terug te brengen door 5-3 te maken, maar de winst kwam niet meer in gevaar. Op aangeven van Demian scoorde Sven de 6-3, terwijl Demian zelf de 7-3 wist te maken na een assist van Stef. Een andere assist van Stef zorgde ervoor dat Sven de eindstand op 8-3 kon bepalen. Een mooie afronding van een wedstrijd die we niet zo goed begonnen.