7 oktober 2018 10:00

Scheidsrechter

Stan van den Eertwegh

Onbekend

Vandaag weer de goede moed oppakken na de teleurstellende nederlaag van vorige week. Bij Ravenstein een aantal nieuwe spelers ten opzichte van vorig jaar. Meteen redelijk wat druk op onze verdediging door de beweeglijke spiten van Ravenstein. Bij de derde aanval van Ravenstein draaide de spits weg bij Rick en liet Hein kansloos. Daarna golfde het spel wat op een neer. We waren duidelijk meer aan de bal en creeerde we wel wat overwicht door meer balbezit. We waren met onze kansen echter wat slordig in de afwerking of slordig in de passing voorin. Met deze stand werd ook de rust gehaald. In de rust wat omzettingen voorin en op het middenveld. Vanaf het begin werd er meteen goed druk gezet en kwam Ravenstein er nauwelijks onderuit. Ze stonden echter nog wel 0-1 voor. Maar met druk naar voren komen de kansen vanzelf. Erwin wist met een mooie steekpass ChrisJan te bereiken die op zijn beurt Bob wist te vinden die met de kop de keeper wist te verschalken. We kregen er meer meer fiducie in en bleven naar voren voetballen. Een paar minuten voor tijd draaide Erwin een corner bij de 2e paal en in het duel liet de verdediger van Ravenstein met een kopbal zijn eigen keeper het nakijken. Er was nog een kansje voor Ravenstein, maar uiteindelijk wisten we de overwinning over de streep te halen.^6 punten uit drie wedstrijden hebben we nu op de teller.