Avesteyn 35+1

1e klasse 1

4 november 2018 10:00

Onbekend

We begonnen goed en met veel druk aan de wedstrijd. Rhode moest daar zichtbaar aan wennen. Het duurde dan ook niet lang of Erwin mocht alleen op de keeper af na een verkeerde terugspeelbal van Rhode. Helaas zag Erwin zijn lob na een stuit op de paal eindigen. Niet veel later ging Pascal goed door op rechts en wist de bal terug te leggen op Erwin die de kans nu niet onbenut liet en ietwat gelukkig de bal onder de keeper door in het doel zag gaan. Daarna ontstond wat meer gelijkwaardigheid, helaas ook qua praten. Dennis hield een speler vast buiten de 16 meter en de toegekende vrije trap vloog over de muur in de linkerhoek, buiten bereik van Hein. Daarna hetzelfde spelbeeld, maar een opstootje kort voor rust resulteerde in een warrige opvatting van de scheidsrechter, maar uiteindelijk ontstond en een overtal van 2 personen, in het voordeel van Rhode. In de rust wat omzettingen om in ieder geval de ondertal situatie zo goed mogelijk door te komen. Dat lukte helaas net niet, in de laatste minuut van de ondertal situatie wist Rhode te profiteren en liet de voorstopper met een soort van solo door de 16 uiteindelijk ook Hein het nakijken. Met gelijke aantal spelers ook weer meer gelijkwaardig spel, dat nooit een hoog niveau haalde. Met name Hein wist een paar keer goed te pareren en aan onze kant wist Erwin een gegeven penalty niet tot de gelijkmaker te promoveren. Met de 2-1 eindstand werd ook het eindsignaal gegeven en verloren we voor de 2e keer in dit seizoen in en tegen Rooi.