24 februari 2019 10:00

Scheidsrechter

Stan van den Eertwegh

Onbekend

Vandaag mochten we op het nieuwe kunstgras aantreden tegen de (huidige) nummer laatst van onze competitie. Gelukkig was Emiel van Lankveld bereidt om het team aan te vullen om de geblesseerde en zieken te vervangen. We begonnen wat slap aan de wedstrijd, moesten allebei ook nog wel wat wennen aan het stroeve veld. We waren wel iets de bovenliggende partij, maar ook Hapse Boys had een paar gevaarlijke uitvallen. Een misverstand achterin werd vakkundig afgestraft en vanaf 35 meter wist de Hapse spits ook Hein te verschalken. Hein, die eerder al vakkundig in een een op een situatie dezelfde spits de baas bleef. Gelukkig gingen we niet bij de pakken neerzitten en zonder goed te voetballen kregen we toch wat kansen. Emiel van Lankveld was het die rustig, maar zonder dat hij het wist hoe promoveerde hij een scrimmage bal tot een doelpunt en daarmee de 1-1. Met deze stand werd ook de rust gehaald. In de rust een paar omzettingen en meteen fel van start. Binnen 5 minuten kwamen we op voorsprong. Sander ging goed door op rechts en trok de bal vanaf de achterlijn voor en wederom Emiel wist met een bekeken voetbeweging de bal te verlengen tot net langs de paal in het doel. Het spel golfde wat op en neer en ook Hein moest nog 3 keer in actie komen om de gelijkmaker te voorkomen.  Een minuut of 6 voor tijd werd het verschil 2 doelpunten. Emiel ging goed door op links en gaf de bal voor. Erwin had goed gekeken naar de 2e goal van Emiel en liet met een bekeken voetbeweging de bal deze keer in de korte hoek verdwijnen. Daarmee kwam de wedstrijd op slot en werd met deze stand ook het eindsignaal bereikt. Emiel, nogmaals bedankt voor het meespelen en tot de volgende keer ;-)