14 april 2019 10:00

Scheidsrechter

Toon van Meurs

Onbekend

Vandaag Schijndel, dat 1 punt boven ons stond, met een wedstrijd meer gespeeld. Bij winst zouden we weer aanhaken bij de strijd om de 2e plaats en bij een nederlaag komen we in de middenmoot terecht. We begonnen wat slap aan de wedstrijd en omdat Schijndel zeer effectief was in de kansen stonden we binnen 10 minuten al met 0-2 achter. Uiteindelijk deden we toch iets terug door Crisjan die in de 16 tussen een aantal spelers door de aansluitingstreffer liet aantekenen. Toch was het Schijndel die de marge weer vergrootte tot 2, eigenlijk de 3e bal op goal. Een mooie actie op de 16, waarbij Crisjan wegdraaide en de keeper in de verre hoek het nakijken liet. Meteen na de aftrap floot de scheidsrechter voor rust. In de rust wat omzettingen, Willem Jan in de goal voor Hein en de herstellende (en poetsende) Sander mocht het veld betreden. We kwamen zelfs op 3-3, door een afvallende bal die onderschept werd en wederom Crisjan die de bal keurig in het lege doel plaatste. Heel lang konden we er niet van genieten, nog geen 5 minuten of Schijndel liet de effectiviteit zien en weer een paar minuten later zelfs de 3-5. Middels een terechte penalty verkleinde Crisjan de marge weer tot 1.  In de laatste minuut een counter van Schijndel en met een bekeken lob wat de eindstand van 4-6 betekende. Dus nu wat vaster in de middenmoot, met nog een paar wedstrijden voor de boeg.