18 november 2018 10:00

Scheidsrechter

Toon van Meurs

Onbekend

In punten stond Achilles Reek gelijk met ons, wel met een wedstrijd meer. Dus lag een gelijkwaardige partij voor de hand. Echter vanaf het begin waren we nadrukkelijk de bovenliggende partij. We speelde met name op hun speelhelft en creeerde dan ook verschillende kansen. Met name vanaf links werd veelvuldig Sander gevonden die met zijn snelheid voor veel gevaar zorgde. De 1-0 kwam na ongeveer kans 5 toen Crisjan met zijn linker via de voet van een verdediger de bal in de verre hoek zag belanden, buiten het bereik van de keeper. Dat gaf de burger moed, we bleven drukken en naar voren voetballen. De 2-0 kwam via een penalty van Crisjan, de volgende in rij nu Erwin vorige keer mistte. Net voor rust wederom een mooie voorzet van Sander, die uiteindelijk Bob bereikte, die op zijn beurt "op zijn `Dumfries` rustig bleef en via 2 kapbewegingen rustig de 3-0 aan liet tekenen. Met deze stand werd ook de rust behaald. In de rust de wisselschare erin en weer aan de bak. Het spel liep iets minder vlot, ook door omzettingen van Achilles Reek. Toch bleven de kansen zich voordoen alleen ging het spel wat meer op en neer als voor rust. Achilles Reek wist zelfs de marge te verkleinen tot 2, de 3-1. Maar redelijk snel was de marge weer 3, Wederom Sander trok de bal mooi voor en Gert liet met een mooie kopbal de keeper het nakijken. De eindstand werd bepaald door de derde van Crisjan die nu wel op snelheid de ervaren verdediger achter zich wist te laten en oog in de oog met de keeper de eindstand van 5-1 liet noteren. Meest bijzonderenswaardige was na die tijd de gestopte penalty door Tino, hoewel dat ten koste ging van een corner;-). Volgende week tegen de koploper Boskant die nog zonder puntverlies en een enorm aantal doelpunten voor en maar een paar tegen.