2 december 2018 10:00

Scheidsrechter

Sem Verhoeven

Onbekend

Vandaag thuis tegen SBV op een zeer matig veld. We zouden proberen de goede vorm van vorige week vast te houden. Helaas begonnen we wat slapper en ook het veld had hierbij geen positief effect, maar daar hadden beide teams last van. Het spel golfde wat op en neer met aan beide kanten wat kansen. Een duidelijke handsbal brak de ban. Crisjan schoot de terecht toegekende strafschop keurig, buiten het bereik van de keeper, in de linker bovenhoek. Toen bleven we wel de iets bovenliggende partij, zonder dat het verschil erg groot was. Met de 1-0 werd ook de rust gehaald. In de rust van onze keeper wat tips voor onze spitsen, er zouden kansen liggen in de korte hoek bij hun keeper. Dat werd ook tot 2 keer toe geprobeerd door Sander, maar helaas zonder resultaat. Sterker nog, met een zwabberschot kwam SBV op gelijke hoogte. Dat leek hun weer moed te geven, naast het feit dat wij ook weer iets meer risico gingen nemen. SBV kwam zelfs op voorsprong, note bene in de korte hoek liet hun rechtsbuiten Hein het nakijken. Maar we gingen niet bij de pakken neerzitten en bleven maximaal werken om de schade te beperken. En dat bracht resultaat, een korte corner werd door Denis Bissels via de punt van de schoen verlengd en de bal verdween tussen een aantal spelers en er keeper door in de goal, de 2-2. We bleven erin geloven, maar waren helaas niet efficient genoeg om de kansen om te buigen in doelpunten. Aan de 2-2 kwam geen verandering meer en met deze puntendeling konden we uit de stromende regen het belabberde veld verlaten, naar de warme douche. Volgende week uit naar Schijndel, weer eens kijken of we 3 punten bij kunnen gaan schrijven. De week erop de laatste (in te halen) wedstrijd tegen Hapse Boys.