Scheidsrechter

Toon van Meurs

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de start van de competitie tegen de kampioen van vorig jaar, in de competitie waarin wij als 2e eindigden. Vorig seizoen eindigde beide wedstrijden in 0-1. We begonnen sterk aan de wedstrijd, vanaf het begin werd er goed gewerkt. Het spel ging wat op en neer, met een licht overwicht aan onze kant. Kansen blijven dan vaak niet uit en het was dan ook Bob die helaas de bal van dichtbij op de keeper schoot. Maar ook Ulysses bleef gevaarlijk, met name het doorschuiven vanuit achter door Ulysses bracht veel gevaar. Maar nog voor rust liet Bob na een mooie aanval de bal, met nota bene zijn linker, de keeper het nakijken. De bal verdween via de paal in de goal. Na de rust was het met name Ulysses wat het overwicht had. Ze kregen dat ook een paar kansen, maar de beste kans werd zeer stijlvol door Hein gepareerd. Kansen blijven er altijd komen, maar helaas wisten ChrisJan, Sander en Denis de marge niet te vergroten. We bleven er gelukkig in geloven en bleven goed werken en wisten daarmee de ovewinning veilig te stellen. De eerste drie punten zijn binnen, hebben nog alles in eigen hand ;-)