Avesteyn JO11-2

4e klasse 101

8 december 2018 9:00

Onbekend

Het was vroeg, koud en nat in Veghel. Avesteyn JO11-2 trad aan voor de laatste wedstrijd van het seizoen. Blauw-Geel'38 JO11-6 stond gelijk met ons in punten, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. We kregen vandaag versterking van Stefan, die in de verdediging zijn steentje zou bijdragen.
In het eerste kwart werd niet gescoord en ging het gelijk op. In het tweede kwart kwamen de Veghelnaren op voorsprong door een klassiek gevalletje 'niet door het midden!'uitverdedigen. En vlak voor rust werd de voorsprong nog uitgebouwd naar 0-2.
In de tweede helft bleven we ons best doen en kregen we ook een paar goede kansen, maar toch was het opnieuw Blauw-Geel dat wist te scoren.
Met een 3-0 achterstand en nog één kwart te gaan gingen we 'alles of niets' spelen. Stefan werd doorgeschoven naar het middenveld en Casper schoof door als extra aanvaller. Blauw-Geel werd in het nauw gedreven en op aangeven van Sven wist Casper de 3-1 binnen te schieten. En vrij snel daarna werd het 3-2 toen Casper op doel schoot vanuit een ingedribbelde hoekschop, de bal kon nog net gekeerd worden maar belande voor de voeten van Kacper die direct uithaalde en via de binnenkant van paal scoorde. De thuisclub raakte wat in paniek, zeker toen Casper even later nog een keer de lat raakte en Thomas de bal net over het doel lepelde. Maar de vechtlust werd beloond toen Casper een bal kon onderscheppen en de bal van afstand in kruising schoot 3-3.
In de slotminuten bleef het spannend of we nog de winnende treffer zouden kunnen maken. Maar helaas lukte dat niet meer, en tot overmaat van ramp kregen we zelfs nog het deksel op onze neus toen de thuisclub de laatste kans van de wedstrijd wel wist te benutten. Zodoende verloren we alsnog nipt met 4-3 maar hebben we wel getoond dat we ons niet zomaar overgeven. We hebben ons goed terug geknokt in de wedstrijd, maar werden hiervoor helaas niet beloond.