Spannende wedstrijd voor Avesteyn JO11-2

Avesteyn JO11-2

4e klasse 101

29 september 2018 10:00

Onbekend

Avesteyn JO11-2 reisde naar Uden voor de wedstrijd tegen FC de Rakt JO11-1. De selectie werd deze week aangevuld met Kevin en Sem. We hebben drie keepers in ons team, dus volop keus, we begonnen deze keer met Dorus in de goal. Ties stond in de verdediging en Luc speelde als aanvallende middenvelder. Het was ook Luc die de eerste goede pass gaf op Kevin die de score wist te openen. Niet veel later was het opnieuw Kevin die de tegenstander de bal ontfutselde en de keeper kansloos liet. Bij de eerste time out was het zodoende 0-2 in ons voordeel.
In het tweede kwart Kwam de Rakt al snel terug in de wedstrijd door een fraaie schuiver in de hoek. Maar Sem bracht de marge weer op twee doelpunten door een assist van Romano binnen te schieten. Maar door twee Udense doelpunten was bij het ingaan van de rust de stand weer gelijk getrokken: 3-3.
De tweede helft begonnen we te slap, en voor we wisten wat er gebeurd had de thuisploeg al drie keer gescoord. Maar vlak voor de time out konden we wat terug doen toen Casper Sem aanspeelde en hij de achterstand terugbracht naar 6-4. De wedstrijd was dus nog zeker niet gespeeld.
Het laatste deel van de wedstrijd was spannend. Kacper ging als diepste spits spelen en kreeg al snel een paar kansjes. Maar toch was het opeens weer de Rakt dat wist te scoren waardoor de stand 7-4 werd. Maar toen Sem vanaf eigen helft de bal oppikte en een mooie rush inzette zag hij van grote afstand kans om met een mooi schot de achterstand tot 7-5 terug te brengen. Op aangeven van opnieuw Sem kon Kevin vervolgens de aansluitingstreffer maken: 7-6. De slotminuten waren zeer spannend, we kregen nog een paar kansjes, maar die gingen er helaas niet in. Zo verloren we nipt met 7-6, maar hebben we wel veerkracht getoond. Hopelijk hebben we volgende keer meer geluk.