Datum

10 november 2018 8:45

Accommodatie

Onbekend

Avesteyn JO11-2 maakte zich op voor de thuiswedstrijd tegen Volkel JO11-1. Ties B en Just kwamen ons deze week versterken. Dorus stond in het doel en de wedstrijd begon. Al snel bleek dat beide teams aam elkaar gewaagd waren. Over en weer waren er een paar kansen maar het bleef lang 0-0. Maar niet lang voor het eind van het eerste kwart wist Volkel toch als eerste te scoren.
Ook in het tweede kwart was het verschil niet groot, maar doordat de gasten wat meer geluk hadden in de afronding werd de ruststand 0-3. Het was een vertekend beeld, en er lag daarom een mooie taak om na de rust te laten zien wat we konden.
In het derde kwart gooiden we dan ook de schroom van ons af. Luc kwam onder de lat en met Sven, Just en Dorus achterin kwamen de Volkelnaren  niet aan scoren toe. En toen Casper na een indribbel de bal goed op Ties B gaf kon deze laatste de achterstand terugbrengen naar 1-3. Vervolgens kreeg Kacper nog twee kansen maar stond de keeper van de gasten op de juiste plek.
In het laatste kwart gooiden we alles op de aanval. Maar ja, dan loop je het risico dat je achterin wat weggeeft. Volkel maakte daar dankbaar gebruik van en wist in korte tijd viermaal te scoren. Maar doordat Ties B op het middenterrein een bal afpakte en een goede rush knap wist af te ronden was het laatste doelpunt weer voor ons. De uitslag, 2-7 was behoorlijk geflatteerd, het krachtsverschil was in werkelijkheid niet zo groot. Hopelijk hebben we volgende keer wat meer geluk.