wereldgoal niet voldoende voor overwinning Avesteyn JO11-2

UDI'19/CSU JO11-4

4e klasse 101

24 november 2018 8:45

Onbekend

Het was koud en nog donker toe we verzamelden voor de thuiswedstrijd tegen UDI'19 JO11-4. Voorafgaand aan de wedstrijd moeten namelijk eerst ook nog foto's gemaakt worden voor de voetbalplaatjes-actie van de Coop.
De versterkingstroepen bestonden deze week uit Dex En Yorik. In het eerste kwart  kregen we een aantal kleine kansjes, maar kwamen we niet tot scoren. Aangezien Dorus de enige bal op goal netjes wist te vangen stond het dus bij de eerste time-out nog 0-0.
In het tweede kwart kwamen we verdiend op voorsprong toen Dex een uittrap van de Udense keeper wist te onderscheppen en vervolgens twee mannetjes uitspeelde en de bal binnenschoot. Een beetje vanuit het niets kwam UDI op gelijke hoogte en voor we het in de gaten hadden scoorden ze nog twee keer. Hoewel ze gezien het spelbeeld zeker niet sterker waren dan ons was 1-3 echter wel de ruststand.
In de tweede helft stond Luc onder de lat. Maar hij kon niet voorkomen dat het opnieuw de gasten waren die wisten te scoren. Maar niet veel later schoot Dex zijn tweede binnen op aangeven van Yorik die goed mee was opgekomen. Door wat ongelukkige acties van ons die door UDI hard werden afgestraft liep hun voorsprong op tot 2-7. Casper wist vanuit een indribbel echter nog wat terug te doen door de bal hard in de verre hoek te knallen.
In het laatste kwart liep UDI verder uit naar 3-8. Maar vervolgens kwam het mooiste doelpunt van de wedstrijd op naam van Yorik. Hij wist een bal te onderscheppen en ging op de keeper af. Met een hele mooie lob verschalkte hij de uitkomende keeper. Dat de gasten daarna nog drie keer scoorden was bijspel. De einduitslag werd zodoende 4-11, een goed begin van de wedstrijd konden we helaas niet de hele wedstrijd een vervolg geven. En hoewel het geflatteerd was, was de overwinning van UDI over de hele wedstrijd gezien wel verdiend.