Avesteyn JO11-2

4e klasse 101

3 november 2018 11:00

Onbekend

Vanwege de herfstvakantie en een uitgevallen wedstrijd was het al even geleden dat we op het veld hadden gestaan. We hadden wel getraind, maar geen wedstrijdritme. Of dat de oorzaak is weet ik niet, maar feit is dat we de wedstrijd van vandaag maar het beste snel kunnen vergeten. Jurre kwam vandaag ons team  versterken, en we begonnen ook volle moed. De thuisploeg kwam echter al snel op een 2-0 voorsprong. Maar Casper wist de achterstand terug te brengen door goed te storen, de bal af te pakken en na het uitspelen van een paar tegenstanders met een laag schot de keeper kansloos te laten. Doordat Keldonk/Boerdonk nog twee keer het doel trof was het bij de eerste time-out al 4-1.

Direct daarna liep de score op tot 10-1. De tegenstander was fel op de bal, maar soms ook op de tegenstander, wat blessures bij Dorus, Sven en Casper opleverde. Maar nog net voor de rust konden we toch ook nog wat terugdoen toen Kacper de bal veroverde en Jurre aan kon spelen. Met fraai schot bracht hij zo de ruststand op 10-2.
In de tweede helft bleef de thuisclub gretig op jacht gaan naar doelpunten, en liepen ze uit naar 17-2. Na de tweede time out wisten we toch nog een keer te scoren. Romano gaf een steekpass op Jurre die vanaf de middellijn een spurt inzette naar de keeper. En met een bekeken schot schoof hij de bal in het doel. Maar ondanks dat werd de einduitslag 23-3.
Hopelijk gaat het volgende keer wat beter.