Avesteyn jo-15-3 tegen boskant jo-15-1

Zaterdag 23 september 2018 een heerlijk zonnetje aan de hemel lekker weer om te voetballen 14 graden.

We hadden er zin in de vele ouders en grootouders langs de lijn waren er ook weer. Super al die support!!

We begonnen vandaag met tein onder de lat. Tijmen, Djille, Sjors en Mika achterin Sven, Jasper en Jaap op het middenveld. Tygo Silas (aanvoerder vandaag) en Piet voorin. Max en Jarne begonnen op de bank  Ivo kon vandaag niet en Jay en Jannick hadden zich helaas af moeten melden voor vandaag.

Dat we tegenstand gingen krijgen vandaag wisten we  al dus vol gas van start. Toch waren wij die het spel maakte en goed onder de druk van de tegenstander uit kwamen. We vingen alles goed op maar konden achter niet voorkomen dat de grootste speler over de zijkant liep en diagonaal de 0-1 in schoof. We waren de bovenliggende partij dus neus in de wind en door.

We kregen een paar goede ballen door het midden en 3 grote kansen maar die werden telkens door een goede keeper gestopt. Maar bij kans 4 was het wel raak Jasper schoof de bal naast de keeper af en de 1-1 stond op het bord. We bleven gevaarlijk en de druk naar voren houden, kregen nog wel wat kansjes maar scoren lukte niet meer voor rust.

In de rust even de puntjes op de i zetten hoe houden we die reus tegen op links en hoe komen we tot meer doelpunten. Jasper er tegenaan gezet en Jarne voor in de spits. Hij had er bij zijn eigen team de d2 ook al 2 in geschopt. Dus hier ook maar werd er met een lach gezegd.

Mika mocht even rusten had het zwaar en hard gewerkt tegen die reus. Jaap net voor rust met wat lichte klachten gewisseld voor max.

Het spel in de 2de helft ging op en neer en achterin moesten we wel alles goed blijven zetten vanaf de zijkant maar ze hielden alles goed tegen. Het middenveld ging steeds beter spelen en we kregen weer kansen en goed de druk er op houden. Na 25 minuten een terugspeel bal op de keeper werd goed door Piet gezien en zette druk op de keeper waardoor de bal bij Silas kwam en deze een paas gaf op Jarne en die schoof de bal er fraai in 2-1. Toen waren we echt aan een eind offensief begonnen. Want we wilde winnen. En een paar minuten later was het Piet die op Jasper speelde en Jasper weer op Tygo en de 3-1 stond er op. 2 minuutjes later bleek de combinatie Silas Jarne zeer goed te werken want weer was het Jarne die door Silas  bediend werd en de 4-1 stond op het bord. Dus ook hier weer 2 doelpunten voor Jarne.

We gingen alleen maar beter spelen. Maar de tijd was bijna om toch was het in de laatste minuut Sven die een schotkans kreeg maar helaas Sven drukte de bal goed maar net aan de verkeerde kant van de paal. Bijna ja als alle bijna pogingen er in gingen.

Mannen een wel verdiende overwinning de cake smaakte weer heerlijk. Op naar volgende week