Zaterdag 8 september 2018 een zonnetje dat zo nu en dan achter de wolken te voorschijn kwam en een licht briesje dat over de velden blies maakte het een fijne voetbal middag.

We speelde uit tegen Prinses Irene voor de beker.

We begonnen met Tein in de goal, Mika, Jannick, Sjors en Ivo stonden achter in. Sven, Tygo en Jaap op het middenveld en Piet, Silas en Max voor in. Jay en Peer begonnen op de bank. Gesteund door Thijmen en Djille ook op de bank (beide geblesseerd) en vele ouders op de tribune konden we van start.

Eric die herstellende was van een griep en John die ook in de lappenmand zit besloten we om Robert maar te laten vlaggen. Een zeer verdienstelijke invaller.

We waren de eerste helft zeer aan elkaar gewaagd waar de tegenstander in het begin ietsjes sterker was dan ons. Op en neer wat kleine kansjes maar doelpunten vielen er nog niet.

Na 20 minuutjes even wat wisselen en in eens kregen we wat meer grip op de wedstrijd en begonnen we elkaar beter te vinden en werd er goed over gespeeld. Wat we miste was een doelpunt. Echter wisten we geen van beide te scoren in de eerste helft. Dus gingen we met 0-0 de rust in.

In de rust weer even wat wisselen de mannen toespreken en de juiste man op de juiste positie zetten  en hup het veld weer in.

Maar er stond een team dat wilde winnen en we gingen door vechten voor elke centimeter.

Op het randje en soms er ietsje overheen maar de scheids zat er goed bovenop.

Het was Piet die de 0-1 op zijn schoen had in de 10de minuut en ja Piet weet wat hoe dat moet. Hij had nog iemand die hij de mond moest snoeren en hoe doe je dat juist door te scoren.

We waren los en gingen steeds beter voetballen. In de 13de minuut was het Tygo die Peer wegstuurde en de 0-2  stond er op. Nog even door wisselen en weer verder. In de 18de minuut was het Piet die Peer weer weg stuurde en de 0-3 lag er ook al weer in.

Toen Piet even wisselen want het was tijd voor een boterham met pindakaas, want ja “wie is er niet groot mee geworden”. Tygo die hem verving werd meteen door Peer bediend en de 0-4 lag er in. En dan krijg je een verslag dat veelal over de voorhoede gaat maar wil vandaag toch even benadrukken dat er achterin hard gewerkt werd en alles maar dan ook alles werd vakkundig onschadelijk gemaakt. Wie zien daar een hele grote groei bij enkele spelers, en dat stemt ons goed.

Mannen een zeer verdiende overwinning 2de wedstrijd op rij gewonnen voor de beker. Volgende week uit tegen Heeswijk hopen op 3 op een rij. Hopelijk weer met net zo veel support als vandaag.